Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Kiarës në post BBV? Bledi Mane zbulon të vërtetën dhe habit me arsyen e braktisjes së studios

Ish konkurrenti i Big Brother Vip, Bledi Mane ka folur rreth prapaskenave dhe detajeve nga post- Big Borother, ku ish banorët janë mbledhur kokë më kokë dhe janë munduar të sheshojnë debatet dhe hatërmbetjet mes tyre.

Sipas videove dhe fjalëve që kanë qarkulluar ditët e fundit, pritet që ky të jetë një post BBV i ashpër, me debate të forta dhe përplasje mes ish konkurrentëve, ndërsa Bledi Mane na tregoi pak nga ajo çka ka ndodhur.

Me anë të një videoje live së bashku me Ermiona Lekbellon, Bledi tregoi se u largua nga studio dhe qëndroi shumë pak pasi të gjithë ishin kundër Luizit dhe Kiarës.

“Unë nuk ndejta shumë tek Prime sepse u çudita vërtet pasi shumica e banorëve iu lëshuan Luizit dhe Kiarës dhe i kërkonin llogari ‘pse u martuan, ata nuk e duan njëri tjetrin’. Më erdhi çudi se ata banorë 4 muaj kanë qenë ushtarët e Luizit”- tha Bledi ndër të tjera.

Related Posts

A superstar asks a little girl to sing. Seconds later, the girl brought the entire hall to its feet

In a moment that would forever be etched in the annals of entertainment history, the charismatic superstar took a spontaneous leap of faith. The stage was set,…

Upon hearing the remarkable voice of the young girl, the jurors were moved to kneel down in front of her.

Seven-year-old Chelsea made an unforgettable appearance on the junior edition of “The Voice,” where she showcased her remarkable talent with a rendition of Alicia Keys’ iconic hit,…

Here’s what Tiger Woods’ ex-wife, Elin Nordegren, is up to now.

One of the finest athletes, Tiger Woods has long been recognized for his tenacity and competitive spirit. In addition to playing golf, he made an effort to…

In his grandparents’ sealed garage, he discovered a 63-year-old caravan

Many of us happen to have a special event in our lives. For example, a man went to check his grandparents’ sealed garage to see in what…

12 very rare photos of Princess Diana

Princess Diana was quite the most popular lady on the planet! In the 80’s and’s everything 90 might do she made was reported by paparazzi. While it…

Simon Cowell started crying! The boy sang such a song that Simon couldn’t speak. He went up to the stage to kiss the boy

In a remarkable turn of events on the renowned talent show stage, Simon Cowell, known for his discerning and often stoic demeanor, found himself visibly moved to…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *