“Zot më ruaj mend e kokës, më mbaj me këmbë në tokë”, Luizi zbulon planet pas BBV

Prej disa muajsh, Luiz Ejlli është kthyer në një nga personazhet më të dashur dhe të komentuar për publikun shqiptar.

Pas pjesëmarrjes në “Big Brother VIP 2” ku u shpall edhe fitues, këngëtari fitoi një popullaritet shumë të madh. Mbrëmë ai ishte i ftuar në emisionin “Më lër të flas”, ku u shpreh se do të merret me ëndrrën e tij që është muzika.

I pyetur në lidhje me planet për të ardhmen, Luizi u shpreh:

“Në këto momente që po flas them vetëm Zot më ruaj mend e kokës, më mbaj me këmbë në tokë, më ruaj familjen time dhe pasionin që e kam në muzikë me e vazhduar shumë ma fort dhe shumë më lart seç kam pasur mundësi ndonjëherë në jetën time. Sot është rasti, sot e kam mundësinë dhe është e vetmja mënyrë për të qenë afër njerëzve, publikut, me koncerte e evente. Të kem familjen time, të kem terezinë time, shtëpinë time dhe të jem rehat me veten dhe njerëzit”.

Related Posts

Julia Roberts’ daughter Hazel is growing up fast and looks just like her mother

A celebrity we hardly ever hear from is Julia Roberts. Fans know nothing about her personal life. Despite her being an Oscar-winning actress who has appeared in…

After discovering a room full of snakes and realizing they must be guarding something, a man calls the police.

A daring rescue operation has uncovered a perplexing mystery revolving around an abandoned building, a room teeming with snakes, and an unwitting protagonist named Dan. Here’s the…

A distressed woman confided in her grandmother, who had an excellent response to the news that her husband had cheated on her.

It’s important to be able to talk to the people we care about about the challenges we’re facing in life so that we don’t have to go…

Roseanne Barr Turns 70 — She Is Slimmer, Has Bigger Family & Is ‘Feeling Good’ with Beloved Man of 20 Years

Roseanne Barr was fired from her sitcom because of a racist tweet. The actress found love again and bought a house in Hawaii with her life partner….

Kate Middleton’s Cancer Diagnosis: Revealing the Shocking News

Last week, much to the surprise of her close friends, Kate Middleton shared the news about her cancer diagnosis. While she confided in a small group of…

Stray cat refuses to eat unless she gets food in a bag

A mother’s love for her child is stronger than anything else. Often, a mom will go without so that her children can get what they need. It…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *