E famshmja shqiptare zotohet se do të ndajë Luizin dhe Kiarën

Sapo thua emrin e Kiçes, të gjithë e njohin për batuatat e saj në rrjetin social Instagram.

Ajo është një nga personazhet më ‘In’ të rrjetit dhe madje është “pagëzuar” si Mbretëresha e Instagramit.

Edhe pse së fundmi ka rënë në qetësi dhe daljet e saj televizive janë rralluar, Kicja ka marrë vëmendjen me çiftin më të përfolur të momentit, Luiz dhe Kiara.

“Një deklaratë e fortë. Luizi dhe Kiara do të jenë bashkë derisa unë t’i gjej anën Luit”, thotë Kicja në një nga qindra deklaratat e saj të çuditshme.

Luizi dhe Kiara, edhe pas martesës e pas daljes nga shtëpia e famshme nuk po gjejnë qetësi.

Krah numrit të madh të fansave dhe përkrahësve, çifti përballet edhe me persona të shumtë që nuk besojnë në dashurinë e tyre.

Një vend të madh në diskutime ka zënë edhe mungesa e familjarëve të Luizit në ceremoninë e martesës me Kiarën duke ngritur pikëpyetje për marrëdhënien mes tyre.

Related Posts

Caitlyn Jenner Opens Up About Her Relationship with the Kardashian-Jenner Family

Caitlyn Jenner, the 73-year-old former Olympian and reality TV star, recently sat down for an interview to promote her upcoming documentary about her family. In the interview,…

Kurt Russell and Goldie Hawn are happy because they became grandparents again.

Kurt Russell and Goldie Hawn are really happy because they just became grandparents for the eighth time. They’re as thrilled as any grandparent would be! Everyone knows…

Sally Field’s worst on-screen kiss in her decades-long career might be a surprise to most

Sally Field has always been a favorite of mine. She is a legendary actress with exceptional talent. Additionally, the 76-year-old has had a long history of on-screen…

Flight attendant gives hilarious response to an arrogant rich woman

A very well dressed woman at this person’s flight refused to raise her tray when asked to do so by the gay flight attendant. Instead, she showed…

Michael Strahan’s daughter in extreme pain during chemotherapy for brain cancer

In a poignant and candid YouTube vlog, Isabella Strahan, the daughter of renowned TV personality Michael Strahan, opened up about her ongoing struggle with brain cancer. At…

A royal expert gives a “major” report on Kate Middleton’s surgery weeks after she got out of the hospital.

Kate Middleton is continuing her recovery from her abdominal surgery in mid-January. The Princess of Wales left the hospital, The London Clinic, almost two weeks after the…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *