“Në vend të isha i gëzuar, jam me lot në sy”, Luizi zbulon si qëndron e vërteta për ‘Instagramin’ e tij

Një ndër ngjarjet më të bujshmë të show-bizzit shqiptar ishte mbyllja e Instagramit me më shumë se 700 mijë ndjekës, e hapur nën emrin e ish-banorit të “BBVIP”, Luiz Ejlli.

I ftuar në emisionin “Shqipëria LIVE”, Luizi ka treguar se kjo ngjarje është zmadhuar, dhe se askush nuk ka përfituar nga ai.

Ai tregoi se është takuar me babain e vajzës, e cila e menaxhonte këtë adresë, e njohur me emrin Jurgena.

“Jam takuar me babain e Jurgenës. Më tha që familja e tij se ka merituar këtë vrer nga lloj-lloj njerëzish. Dhe më ka ardhur shumë keq.

E thashë dhe më herët që në vend të isha i gëzuar, jam me lot në sy. Nuk është gjithçka fama. Përfitimet monetare nga ajo llogari janë të gjitha të dokumentuara me fatura, janë të gjitha aty.

Janë hapur qindra adresa me emrin tim. Unë një adresë në Instagram kam, asnjë rrjet social tjetër. E përdor unë, askush tjetër. Mesazhet, postimet i bëj unë. Të tjerët nuk e di, s’kam asnjë lidhje.”– tha Luizi.

Related Posts

She put a ball of aluminum foil in her washing machine. Only a few people know this awesome trick

No one really likes doing laundry but it is a part of our daily activities. In most cases, it is time-consuming and quite frankly annoying. Luckily for…

Bull was chained up his whole life – now watch when this animal hero cuts the lock

Whether it’s a dog, a cat, a hamster, or a cow, one thing is clear: it’s never okay to neglect animals. A bull named Bandit lived his…

The mom wants to give her baby, who has Down syndrome, to foster care. So, the dad decides he’ll take care of the baby all by himself.

Every day, lots of babies are born all over the world with conditions that make them different. But every baby is special and deserves love, care, and…

Jane Fonda criticizes Jennifer Lopez’s relationship with Ben Affleck: ‘Feels too much’

A friend is someone who checks in on you and provides honest feedback on your relationships at regular intervals. Jane Fonda, who is close to Jennifer Lopez,…

Recognize her? Better sit before you learn her true identity…

Joan van Ark was born on June 16, 1943, in New York City, New York. Her parents were not connected to the film industry. When Joan was…

Gracefully aging, Helen Hunt is as beautiful today as she was five decades ago

Pressured by Hollywood and discerning fans that impose impossible standards of perfection, many celebrities are chasing youth in the hopes of achieving immortal beauty. Dismissing expectations of…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *