Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Me të vërtetë ishte edicioni i dytë por protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhuar para ekranit çdo të martë dhe të premte të gjithë shqiptarët. Banorët e këtij viti do të mbeten gjatë në memorien e kujtdo me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre. Pavarësisht gjithçkaje, neve na mbetet të presim për edicionin e tretë të tij.

Një mbrëmje pas finales së madhe është organizuar një ‘afterparty’ për të festuar me të gjithë ish-banorët dhe të ftuar të tjerë VIP. Intervistat kanë qenë të shumta dhe Olsa Muhameti nuk mund t’i shpëtonte disa pyetjeve nga gazetarët e Top Media.

Ke përputhur gjithë Shqipërinë, për vete je përputhur?

Në proces… unë kështu them gjithmonë…

Ai projekti jot i famshëm “Kepi i Tundimeve” do rikthehet?

Po besoj se po.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *