E pabesueshme, ja çfarë i ndodhi Luizit pas fitores së BBV (FOTO)

Të shtunën e javës së kaluar Luiz Ejlli u shpall fitues i Big Brother VIP 2, pas 4 muaj e gjysmë brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Popullariteti i Luizit ka qenë i jashtëzakonshëm gjatë këtyre muajve dhe kjo është përkthyer edhe në ndjekës të shumtë.

Pas hapjes së llogarisë zyrtare të tij në Instagram, Luizi brenda pak ditëve arriti në 340 mijë ndjekës, por pas daljes kjo shifër është rritur në mënyrë të pabesueshme.

Tani Instagrami i Luizit numëron 502 mijë ndjekës dhe vazhdon të rritet.

Kujtojmë që Kiara në një intervistë për “Më lër të flas”, tregoi se pas daljes Luizi do e menaxhojë vetë Instagramin.

Related Posts

A superstar asks a little girl to sing. Seconds later, the girl brought the entire hall to its feet

In a moment that would forever be etched in the annals of entertainment history, the charismatic superstar took a spontaneous leap of faith. The stage was set,…

Upon hearing the remarkable voice of the young girl, the jurors were moved to kneel down in front of her.

Seven-year-old Chelsea made an unforgettable appearance on the junior edition of “The Voice,” where she showcased her remarkable talent with a rendition of Alicia Keys’ iconic hit,…

Here’s what Tiger Woods’ ex-wife, Elin Nordegren, is up to now.

One of the finest athletes, Tiger Woods has long been recognized for his tenacity and competitive spirit. In addition to playing golf, he made an effort to…

In his grandparents’ sealed garage, he discovered a 63-year-old caravan

Many of us happen to have a special event in our lives. For example, a man went to check his grandparents’ sealed garage to see in what…

12 very rare photos of Princess Diana

Princess Diana was quite the most popular lady on the planet! In the 80’s and’s everything 90 might do she made was reported by paparazzi. While it…

Simon Cowell started crying! The boy sang such a song that Simon couldn’t speak. He went up to the stage to kiss the boy

In a remarkable turn of events on the renowned talent show stage, Simon Cowell, known for his discerning and often stoic demeanor, found himself visibly moved to…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *