Dasma e Luizit me Kiarën nuk është e vlefshme? Gazetarja zbulon si qëndron e vërteta

Celebrimi i dasmës së Luizit dhe Kiarës në Bashkinë e Tiranës është përcjellë më shumë emocion nga shumë fansa dhe teleshikues por nuk kanë munguar dhe zërat dyshues.

Shumë prej personave që zotërojnë një rrjet social kanë bërë publik pasaportizimin e Luizit, i cili gjendet në Shkodër dhe kanë treguar se në këto kushte është e pamundur që ligjërisht celebrimi të kryhet në Bashkinë e Tiranës.

Ditën e sotme ka qenë gazetarja Jetona Koçobelli e cila ka sqaruar se si funksionon kjo gjë ligjërisht.

“Sipas ligjit të shtetit shqiptar ti mund të marrësh juridiksionin e bashkëshortes. Kështu që Kiara e ka pashaportizimin në Tiranë dhe është qytetare e Tiranës. Ndaj martesa është e vlefshme ligjërisht”– tha Jetona Koçibelli.

Related Posts

What Those Numbers on Fruit Stickers Really Mean

Ever wondered about those tiny numerical codes adorning the fruit in your local supermarket? Beyond expediting the checkout process, these labels carry significant information about the fruit’s…

Cultivating Memories: The Role Of Vintage Tools In Contemporary Gardening

The old hose nozzle, a staple in gardens and garages across generations, may seem like a simple tool, but it holds a unique place in the practical…

Scientists Warn: Arctic Ice on the Brink of Significant Decline

The Arctic ice is in serious trouble, with scientists warning that it could face a significant decline within a decade. Recent data from NASA’s satellite observations reveal…

Single Mom of 12 Voices Struggle with Limited Finances to Feed Her Kids!

Veronica Merritt, a single mother of 12 from New York, recently opened up about the financial hurdles she faces amid the cost of living crisis. She shared…

Vintage or Revolutionary? This Old-School Tool Has Stood the Test of Time!

Ah, the P-38 can opener. Just holding this compact metal gadget in your hand brings back memories of a bygone era. It’s incredible to think that this…

The Forgotten Yard Tool That Homeowners Are Desperate to Rediscover!

In the age of smart homes and automated gardening systems, there lies a certain allure in the tangible connection between hand tools and home maintenance. Among these…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *