Si është marrëdhenia e Kiarës me kunatin e Luizit? Ja detaji që tërhoqi vëmendje në Instagramin e tij (FOTO)

Marrëdhënia mes Kiarës dhe Luizit është diskutuar shumë për ndodhitë brenda shtëpsië së “Big Brother VIP”, por edhe për ato jashtë.

Pas daljes për herë të dytë nga BBVIP, Kiara hapi një instagram të ri për Luizin, pas mbylljes së atij, që menaxhohej nga shoqja e këngëtarit. Menjëherë pas kësaj, në intagrami ne kunatit të Luizit, Sokol Tahiri, u pa një postim ku u kërkohej fansave që të mos bëhej follow kjo adresë e re, duke aluduar se mes kiarës dhe familjarëve të Luizit marrëdhnëiet nuk janë të mira.

Por duket se pas daljes së këngëtarit nga BBVIP, gjërat kanë ndryshuar, pasi tashmë ky postim është fshirë dhe nuk gjendet më në faqen e kunatit të këngëtarit.

FOTO:

Related Posts

Kate Middleton’s Cancer Diagnosis: Revealing the Shocking News

Last week, much to the surprise of her close friends, Kate Middleton shared the news about her cancer diagnosis. While she confided in a small group of…

Stray cat refuses to eat unless she gets food in a bag

A mother’s love for her child is stronger than anything else. Often, a mom will go without so that her children can get what they need. It…

Paris Hilton lashes out at mean online comments about son’s head: “He just has a large brain”

While fame and notoriety can be a lot of fun – think endless streams of money, flashy red carpet events, mingling with society’s elite – living in…

Kate Middleton spotted in public for first time since abdominal surgery, claim onlookers

It’s been 84 long days of rumor and speculation, but Kate Middleton has finally been spotted out and about for the first time since her January surgery….

This Unusual Dance Routine by Two Girls Had the Entire Crowd On Their Feet from the Moment They Turned Around!

Initially, you might underestimate the captivating power of this dance routine, but you’d be mistaken. Clogging, a typically impressive form of Irish dance, is known for its…

The Golfing Trip That Ended My Marriage: A Shocking Picture Changed Everything

Sarah had eagerly awaited her final day at her 9-to-5 job before transitioning to a new role. With the sun beaming down and a sense of liberation…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *