Delbossa bombardon rrjetin me projektet e reja muzikore

Kush është Fitimi, na prezanto veten, emer mbiemer, vendlindja, ku jetoni, sa vjeç jeni?

Fitim Fazliu esht emri jem! Jetoj Gjilan /Gostivar, edhe Barcelona. Emri jem artistik esht Delbossa.

Sa projekte keni publikuar deri më tani?

Deri tash i kam Publikuar 4 kenge!

Cili është projekti më i suksseshëm i juaj?

Per mue si Artist jan krejt projektet suksshem ! Cdo Musik e ka kuptimin e vet!

A keni pasione tjera përveç muzikës?

Nuk e mbaj vetem ni Styli musikes po kam shum idea ce me pelqen si musika rap si musika dashnies !

Cilat janë projektet e radhës, dhe a do ketë bashkëpunime me këngëtar shqiptar apo të huaj?

Kena shum Projekte edhe shum musika ce jan gati ! Sidomos ka me pas shum bashkpunime me rapper te njofshin si ne ks shiperie po edhe per momenti 2 Projekte me 2 rapper te njofshim ne estraden e germanis !

Mesazhi juaj për publikun, fansat dhe lexuesit tanë?

Mesazhi per Publikun edhe fansat osthe ce ka me pas shum projekta te forta me bashkpunime te forta po si do mos de jem perher aj Artist ce e man stylen e vet !

Ai poashtu dha dhe deklarat te shkurt per Billbordi.com

“Po si domos kam Respekt per artistat estrades po shumica estrades jan njerzit falc!

Me musiken flex osthe bohur ni diss kunder marinit osthe ni Artist falc ce nuk e jeton at jet e musikes ! Une si delbossa i kam veprat verteta si do mos edhe musikat e mia jan musikat real !

7Projekti ri ce ka dal osthe musika rap germanisht ! E flas edhe gjuhen germane edhe osthe musika per shipatret ne gurbet ce e bojn ni jet real ne estrad!

Per mue jan vlerat ma te maje respekte edhe ftyra si do mos e kam ni reth shum te madhe maqedoni kosov shiperie po edhe ne krejt europen”, tha Delbossa./Billbordi.com

Related Posts

Caitlyn Jenner Opens Up About Her Relationship with the Kardashian-Jenner Family

Caitlyn Jenner, the 73-year-old former Olympian and reality TV star, recently sat down for an interview to promote her upcoming documentary about her family. In the interview,…

Kurt Russell and Goldie Hawn are happy because they became grandparents again.

Kurt Russell and Goldie Hawn are really happy because they just became grandparents for the eighth time. They’re as thrilled as any grandparent would be! Everyone knows…

Sally Field’s worst on-screen kiss in her decades-long career might be a surprise to most

Sally Field has always been a favorite of mine. She is a legendary actress with exceptional talent. Additionally, the 76-year-old has had a long history of on-screen…

Flight attendant gives hilarious response to an arrogant rich woman

A very well dressed woman at this person’s flight refused to raise her tray when asked to do so by the gay flight attendant. Instead, she showed…

Michael Strahan’s daughter in extreme pain during chemotherapy for brain cancer

In a poignant and candid YouTube vlog, Isabella Strahan, the daughter of renowned TV personality Michael Strahan, opened up about her ongoing struggle with brain cancer. At…

A royal expert gives a “major” report on Kate Middleton’s surgery weeks after she got out of the hospital.

Kate Middleton is continuing her recovery from her abdominal surgery in mid-January. The Princess of Wales left the hospital, The London Clinic, almost two weeks after the…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *