Arbana Osmani shijon pushimet në Santorini

Moderatorja e njohur shqiptare, Arbana Osmani, ka vendosur të marrë disa ditë pushimi për veten e saj.

Pas muajve të punës intensive dhe drejtimit të programit të ndjekur “Big Brother VIP Albania 2”, ajo ka vendosur të pushojë dhe të relaksohet.

Arbana ka zgjedhur një destinacion të mrekullueshëm për këto pushime.

Bashkë me burrin dhe fëmijët e saj, ajo po shijon kohën në ishullin e bukur Santorini në Greqi.

Nëpërmjet disa fotografi të postuara në llogarinë e saj në rrjetin social Instagram, Arbana shfaqet shumë e bukur në një fustan të zi, duke gëzuar pamjet panoramike të ishullit grek.

Kjo është një mënyrë e mrekullueshme për Arbana Osmani për të shijuar pushimet dhe për t’u rikarikuar pas një periudhe të lodhshme të punës.

FOTO:

Related Posts

A Journey Through Time: The History of Kitchen Tools

Have you ever stopped to think how the kitchen tools we rely on every day came to be? Today, let’s take a trip back in time to…

For the first time, baby hears his mother’s voice

A Heartwarming Moment Back in 2017, an incredible video captured the touching moment when a baby girl heard her mother’s voice for the very first time. This…

Sally Field, 76, battled ageism in Hollywood her entire career and never had plastic surgery.

It’s rare to encounter a celebrity nowadays who hasn’t had work done, especially given the pressure that renowned women often face. It’s challenging to be a woman…

Princess Diana never-before-seen photographs

Princess Diana was not known as “The People’s Princess” just because it was a catchy moniker for her. No, she became an essential person for the British…

Remembrance of Reba McEntire’s Band Members Who Have Passed Away

Reba McEntire deeply appreciates the magnitude of loss and the depths of suffering. 1991 marked a turning point in history because it was the year the superstar…

Bruce Willis Battles with Dementia

In a recent revelation, it has been disclosed that the legendary Bruce Willis, now aged 68, is facing a courageous battle with dementia. This unfortunate condition has…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *