Aktorja Leonora Mehmetaj ka pasur disa role të suksesshme në teatër e film.

Por, roli i saj më i famshëm dhe popullor, padyshim që mbetet ai i “Nites” tek seriali shumë i ndjekur “Kafeneja jonë”, shkruan Kosovarja.

Sot, aktorja jeton larg Kosovës dhe nuk është fare e përfshirë në projekte artistike në vend.

Ajo, duket të jetë shumë e lumtur me jetën e re dhe duke e rritur vajzën e saj, me të cilën shpesh ndanë momente në rrjete sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *