Engjo shumë shpejt me këngë të re, zbulohen detaje

Këngëtari i ri në moshë e në estradë, shqiptar nga Kosova por që jeton dhe vepron në shtetin zvicran, Engjo është emri që do mbetet gjatë në memoriet e juaja e shkaku i saj është zëri e stili që ai posedon, shkruan Billbordi.com

Engjo shumë shpejt do sjell jo një por dy projekte të reja muzikore të cilës njërën nga to do i bashkangjesë edhe videoklip.

Sipas informacioneve që ka media jonë, Engjo këto javë do kthehet në Kosovë për xhirimet e klipit pasi sipas asaj që kemi kuptuar kënga vetëm se është gati.

E si duket është çështje kohe lansimi i tyre për fansat dhe publikun jo vetëm shqiptar por edhe atë ndërkombëtar. /Billbordi.com

FOTO

Related Posts

Caitlyn Jenner Opens Up About Her Relationship with the Kardashian-Jenner Family

Caitlyn Jenner, the 73-year-old former Olympian and reality TV star, recently sat down for an interview to promote her upcoming documentary about her family. In the interview,…

Kurt Russell and Goldie Hawn are happy because they became grandparents again.

Kurt Russell and Goldie Hawn are really happy because they just became grandparents for the eighth time. They’re as thrilled as any grandparent would be! Everyone knows…

Sally Field’s worst on-screen kiss in her decades-long career might be a surprise to most

Sally Field has always been a favorite of mine. She is a legendary actress with exceptional talent. Additionally, the 76-year-old has had a long history of on-screen…

Flight attendant gives hilarious response to an arrogant rich woman

A very well dressed woman at this person’s flight refused to raise her tray when asked to do so by the gay flight attendant. Instead, she showed…

Michael Strahan’s daughter in extreme pain during chemotherapy for brain cancer

In a poignant and candid YouTube vlog, Isabella Strahan, the daughter of renowned TV personality Michael Strahan, opened up about her ongoing struggle with brain cancer. At…

A royal expert gives a “major” report on Kate Middleton’s surgery weeks after she got out of the hospital.

Kate Middleton is continuing her recovery from her abdominal surgery in mid-January. The Princess of Wales left the hospital, The London Clinic, almost two weeks after the…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *