Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Një mbrëmje pas finales së madhe është organizuar një ‘afterparty’ për të festuar me të gjithë ish-banorët dhe të ftuar të tjerë VIP.

Noizy ka treguar se pse ka mbështetur kaq shumë Luizin në lojën e tij. Ke mbështetur Luizin pafund, çfarë do na thuash për këtë?

“Pak para shkëmbeva 2 muhabete me Luizin, e mbështeta se e ndjeva që ja vlen, ka sakrifikuar shumë për lojën është lojtari i vetëm që ka bërë çdo gjë për lojën, thash t’i japim pak mbështetje nga ana jonë e presim mund të bëjmë një bashkëpunim më vonë…” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *