Pas celebrimit në finalen e “BBVA”, zbulohet kur do mbahet dasma me familjarët e Luizit dhe Kiarës

Pas dasmës së mbajtur pak muaj më parë si lojë e Big Brother dhe pas dasmës së vërtetë që u mbajt në finale, Kiara ka zbuluar se ajo dhe Luizi do mbajnë edhe një dasmë të tretë ku do të mund të ftojnë më shumë veta.

Ish-banorja zbuloi se ka menduar që dasmën ta mbajë në shtator pasi i pëlqen si muaj.

Kiara tregoi gjithashtu se ka vendosur që dasma të mbahet në një hapësirë të madhe në mënyrë që të ftojë shumë veta që kanë shprehur dëshirën të jenë pjesë e dasmës.

Ajo shtoi gjithashtu se të gjithë ish-banorët do jenë të ftuar pasi nuk mban inate me asnjërin.

Related Posts

Celebrating Tradition and Community

A Dairy Queen restaurant in the charming town of Kewaskum, Wisconsin has been making waves on the internet. The reason? A sign proudly displayed on its front…

Shiloh Jolie, Angelina Jolie’s 16-year-old daughter, has begun her first romance: see how the actress reacted.

Time, that mysterious phenomenon, moves so quickly that its passage sometimes passes unnoticed. Shiloh, the once-tender child who rested in the arms of Angelina Jolie and Brad…

Prince William Steps in for Father King Charles

With King Charles undergoing regular cancer treatments in London, his son Prince William has taken on the responsibility of fulfilling the royal duties on behalf of his…

Luke Bryan Thanks Fans for Support After Losing Voice at National Championship Game

Fans of musician Luke Bryan have rallied around him with their best wishes after he lost his voice while cheering on the Georgia Bulldogs during the National…

Brad Pitt ‘devastated’ by children dropping his surname, and blames Angelina Jolie, claims source

Brad Pitt has been left ‘devastated’ by the fact that his kids are dropping his surname, and believes that ex-wife Angelina Jolie is a driving factor behind…

Unveiling the Mystery of the Vintage Knife Sharpener

Have you ever come across an old, peculiar kitchen gadget and wondered what it could be? Recently, a homeowner shared a picture of such a gadget in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *