Arbër Hajdari del me deklaratën e fortë për moderatoren: Kiara Tito ma ka nxirë

Arbër Hajdari ka dhënë opinionet e tij të fundit për këtë “Big Brother”, gjatë një interviste mbrëmjen e djeshme.

Ai u shpreh se rifutja e 4 banorëve në “Big Brother” më shumë i ka penalizuar sesa i ka favorizuar, sidomos rifutja e Kiarës dhe Efit.

Arbër Hajdari: Unë mendoj që rifutja e katër banorëve brenda shtëpisë mori më shumë për keq, mesa ka parë unë, sesa për mirë. Katër banorët që u rifutën, pak më shumë Efi dhe Kiara.

I pyetur se kush banor ia ka ‘nxirë’ më shumë në këtë “Big Brother, Arbëri i shpreh Kiara sepse nuk ka marrë asnjë argumente nga ajo.

Elio: Banori që ta ka nxirë më shumë?

Arbër Hajdari: Kiara. Kiara për shkak se nuk marr dot kurrë argumentim për atë që pres.

Elio: Sa të ka kushtuar veshja sot sepse të shoh super shik.

Arbër Hajdari: Me thënë të drejtën, vëllai jot nuk ia ka idenë fare të kostumeve, është një bashkëpunim që kemi me Top Channel, ku marrim rrobat dhe i rikthejmë sërish.

Related Posts

Dolly Parton Stuns in Outfit During Thanksgiving Day Football Game Halftime Show

Dolly Parton shocked football fans everywhere on Thanksgiving Day when she performed the halftime show of the Dallas Cowboys, Washington Commanders football game. People were stunned when…

7 Kids’ Homework Questions That Leave Adults Scratching Their Heads

Several parents shared their children’s homework, that made them tilt their heads and call for help. Fortunately, some Reddit and Twitter users came to the rescue and…

Paparazzi photos show what Goldie Hawn, 77, really looks like – and everyone’s saying the same thing

Goldie Hawn is a name almost anyone will recognize. The actress has been a mainstay in the American media for decades because of her immensely successful career….

Man Gives Up His First-Class Seat To 88-Year-Old Stranger, Bringing Her To Tears

We’ve all witnessed it – the pressures of travel can occasionally bring out the less pleasant side of individuals. Crowded spaces, unexpected delays, and the usual chaos…

Real life Rapunzel has hair brushing the ground behind her with 90-inches of flowing brown locks.

The woman, who calls herself a “real-life Rapunzel,” claims that caring for her hair is her full-time job and that she earns money by growing and flaunting…

8 Body Symptoms You Should Be Aware Of

Being in tune with our bodies is important as it helps us identify potential health problems. Recognizing the warning signs our body may display when something is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *